Caută neîncetat acea iubirea care nu se promite, ci se simte…

Caută neîncetat acea iubirea care nu se promite, ci se simte...

Alege să trăiești cu sufletul deschis… când iubești, iubește din tot sufletul, iar dacă trebuie să pleci, pleacă doar cu amintiri și cu sufletul împăcat.  

elefant.ro%20

Când alegi să iubești pe cineva dăruiește-i o bucățică din propriu tău suflet.  Dacă drumurile se vor despărți, nu regreta dragostea pe care ai oferit-o cândva și lasă bucățica aceea acolo, poate îi va prinde bine candva.  Astfel înveți că dragostea nu oferă garanții, sterge-ți lacrimile, ridică fruntea sus și mergi mai departe! Ai invățat că nu toate drumurile duc spre fericire și că în spatele multor usi vei întâlni persoane care te vor răni tocmai pentru a te face mai puternic.  Speră și continuă să mergi mai departe. În spatele unei uși vei găsi cu siguranță ce cauți de-o viață: înțelegere, respect, iubire și, în final, fericire. Important este să știi să pleci când nu găsești ceea ce cauți, acea persoană de care te îndrăgostești în fiecare zi, acea persoana care știe cum să te trezească în fiecare dimineață, acea persoană care te face să uiți de griji și lângă care te simți liniștit.

Caută neîncetat acea iubirea care nu se promite, ci se simte – în fiecare zi, care se întreține treptat si se clădește cu încredere, respect, grijă, susținere, multă pasiune și visuri împărțite la doi.

„Mai stim, oare, sa iubim naiv, inocent, sa oferim totul in dragostea noastra sau suntem mereu macinati de constrangeri si resentimente?  Si daca iubim inca, naivi, ce sa iubim ? Putem iubi lumea, putem iubi clipa, pe cei de langa noi , putem iubi totul.

Dar placerea de a oferi dragoste, implica riscul de a fi raniti, de a ni se raspunde cu ura … neintelegerea celor din jur ne poate face sa nu mai iubim nimic … dar, pana la urma, iubirea fie ea si pentru o clipa merita toate aceste riscuri ale esecului. Caci, cautand mereu o cale de mijloc, intre a iubi “nebuneste” si a nu fi ranit, nu vom reusi sa iubim nimic cu adevarat.”

O .Paler
Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+