Despre mine

Salut,

mă bucur mult că ai ajuns în acest loc atât de special pentru mine, loc în care scriu despre oameni, lume și viață. Scriu din plăcere pentru mine și pentru fiecare persoană care se regăsește în rândurile scrise de mine… scriu deoarece cred că doar așa gândurile mele vor rămâne peste ani și le voi reciti cu plăcere.

Deoarece îmi este foarte greu să îmi fac singur o prezentare, am rugat cel mai bun prieten să scrie câteva rânduri despre mine și despre pasiunea mea de a scrie:

poza1„Horia este cel mai jovial tip pe care-l știu. Pe lângă faptul că are un suflet de copil și îi plac enorm câinii, se întâmplă să fie și un prieten devotat:). Lui Horia îi place să scrie și, mai mult decât atât, îi plac scrierile frumoase. Cred că cititul l-a format așa cum este el azi: un idealist convins, un încrezător în dragoste și un etern iubitor de frumos. Scrisul pare să îl dezvolte, îi dă șansa de a crea, de a inova. Eu îi zic mereu ca are multe idei, este poate cel mai inovativ om din câți cunosc. Una dintre ele este faptul că îi e draga viața și și-a dorit foarte mult să creeze împreună cu alți cititori și oameni care scriu un loc în care, să ne întâlnim între scris și citit, tocmai la mijloc, pe dragaviata.ro.”

Motto-ul meu în viață este: Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu există un drum și lasă o urmă. (Ralph Waldo Emerson) 

O zi minunată!
Horia