In dragoste doar cei puternici merg pana la capat

In dragoste doar cei puternici merg pana la capat

Într-o lume în care materialismul este mai important decât sentimentele și atracția fizică înlocuiește iubirea, în care oamenii pun mai mult preț pe distracție și datorită nesiguranței și suferinței din jur fug de iubire, eu mă încăpățânez să cred că încă se mai se mai poate iubi până la capăt, încă ne mai putem descoperi emoțiile, sentimentele, trăirile, sufletul.

Poate că ar trebui să conștientizăm că suntem trup și suflet și că avem mai multe în comun decat simple like-uri transmise în lumea virtuală.

E păcat că am uitat să ne ținem de mână sau să ne privim în ochi fiind prea ocupați să ne uităm ore în sir la ecrenele reci ale calculatoarelor sau telefoanelor. Am uitat să ne atingem sufletul și am devenit doar niște umbre care ne hrănim cu îmbrățișări și sărutări virtuale. Oare am ajuns să ne hrănim trupul, dar am uitat de suflet?

Eu încă mai cred în relații frumoase, în care să ne asumăm riscuri înainte de a descoperi bogățiile care zac în interiorul celuilalt. O relație adevarată înseamnă răbdare, maturitate, încredere, responsabilitate și uneori chiar suferință.

E ușor să spui că iubești pe cineva când totul este frumos, dar dragostea nu înseamnă doar îmbrățișări și sărutări, înseamna să fii alături de persoana iubită când totul pare că se prăbușeste, când zambetele poate au fost înlocuite de lacrimi, când soarele nu răsare, dar ai parte de căldura îmbrățișărilor. Adevărata dragoste se vede când doi oameni pot să treaca peste toate acestea împreună și la sfârșit pot spune: “Mulțumesc că ai fost mereu alături de mine”.  Adevarata iubire inseamnă să nu îi dai drumul celuilalt la primul tunet al furtunii.

Râzi… plângi… supără-te… dar nu abandona niciodată, luptă pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.

Nu uita că va veni o vreme când fericirea nu va mai însemana să ieși cu prietenii și să petreci până seara târziu, ci fericirea va fi atunci când închizi ușa și tot ce îți dorești este deja înăuntru.

Te rog nu uita: în dragoste doar cei puternici merg până la capăt!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+