Parerile cititorilor

Emma
"Dragă viață" este pentru mine un loc de refugiu. Locul în care îmi reîncarc bateriile. Locul în care pot să îmi dau jos orice mască și să fiu eu insumi cu defectele și slăbiciunile mele, fără ca nimeni să mă judece. E locul în care mă regăsesc, în care retrăiesc emoții și clipe de bucurie și durere care mi-au marcat viața. Locul în care pun lacrimi lângă zâmbet. "Dragă viață" este un pansament pentru sufletul meu. Este porția mea zilnică de energie de care sunt dependentă. "Dragă viață" îți mulțumesc că exiști!

Dorobantu Oana Daniela
De curând am descoperit blogul Dragă viață și de la un simplu like am ajuns să iau contact cu o lume magică în care tronează poveștile despre oameni, lume și viață. Astfel am intrat pe pagina blogului și am început să explorez fiecare “particică”, curioasă să văd despre ce este vorba. Recunosc cu sinceritate că m-au cucerit articolele scrise cu maiestrie, gânduri și “bucăți din viață”asternute cu îndemânare printre rânduri, articolele mele preferate sunt : “Câteodată e mai bine să pierzi ceva frumos, decât să nu-l fi avut niciodată”, “Vor fi persoane care vor pleca cu bucăți din sufletul tău”….recunosc că le recitesc atunci când mă simt “doborâtă” și chiar reușesc să mă facă să văd partea plină a paharului. Am găsit pe blog și câteva recomandări pentru iubitorii de carte, cărți interesante pe care le citești cu sufletul la gură, cu o adevarată sete de cunoaștere, preferatele mele sunt cele două cărti scrise de Chris Simion, “Ce ne spunem când nu ne vorbim”, “40 de zile”, două cărți minunate . Voi fi în continuare o cititoare fidelă, mult succes în tot ceea ce faci, Horia! Te descurci foarte bine cu blogul și aștept cu mare drag articole noi și alte recomandări de cărți.

Stoian Nicoleta
Știi ce îmi place în primul rând la acest site, numele, "Dragă viață" și imi place că dincolo de realitate e și suflet în scrierile tale...ce aș putea să îți doresc e să ai spor! Seara minunată!

Ramona Marian
Citesc majoritatea postărilor. Îmi place talentul narativ al autorului. Are ceva ce îmi mângâie neuronii și sinapsele. Scrie despre orice! Despre lucrurile frumoase sau mai puțin frumoase...despre lucrurile greu de povestit sau pe care oamenii preferă să nu le împărtășească. Si uite. ..un "like" un pic mai elaborat. Toate gândurile bune!