Trotineta electrica, sau cum să devii din adult copil

Trotineta electrica, sau cum să devii din adult copil

Copiii cresc și, în cele din urmă, devin ca mine și ca tine, adulţi. Chiar daca am devenit maturi şi plini de griji acest lucru nu înseamnă că nu ne mai dorim să purtam haine cu personaje animate, să batem mingea în spatele blocului, să jucăm şotron sau să ne batem iar cu apă în zilele toride ale verii.  În sufletul nostru cred că fiecare ne dorim să putem aprinde din nou focul copilăriei.

Eu încă îmi aduc aminte de o jucărie de care m-am ataşat foarte mult cand am fost copil, trotineta. Mă dădeam cât era ziua de lungă în jurul blocului şi eram pur şi simplu fericit. Acum adult fiind, am conştientizat că viaţa se aseamănă mai mult cu mersul pe bicicletă, trebuie să dai din amândouă picioarele pentru a te menține pe loc, iar dacă vrei să ajungi undeva, trebuie să te miști de două ori mai repede. Acest lucru l-am crezut până la apariţia trotinetei electrice 🙂

Această jucărie elegantă şi modernă potrivită pentru oameni mari cu suflet de copii este un mijloc foarte util de transport în oraşele din ce în ce mai aglomerate de maşini.  Într-un fel sau altul, găsim, atunci când ajungem la maturitate, înlocuitori ale jucariilor preferate. Acest lucru se întâmplă deoarece maturizarea însemană să ne recâştigăm seriozitatea pe care am avut-o la joacă, atunci când am fost copii, iar trotineta electrică e exemplul perfect care îţi dă ocazia de a te transpune în pielea unui copil, având seriozitatea unui adult.

Datorită faptului că sunt foarte elegante şi utile în ziua de zi cu zi au ajuns să fie din ce în ce mai căutate.

O gamă largă de trotinete electrice puteţi să găsiţi aici:  https://www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/

Alegând să achizitionaţi o trotinetă o să vă bucuraţi de experiența promisă de aceasta şi în acelaşi timp veţi retrăi farmecul şi emoţia copilăriei.  Astfel, ca un foc uitat, copilăria se va aprinde din nou în noi. Cu cât trec anii, cu atât simt mai profund că puţinele bucurii ale copilăriei sunt cele mai bune pe care ţi le poate da viaţa.

Voi aţi folosit trotineta când eraţi copii? V-ar tenta o noua experienţă din postura de adult?  Dacă răspunsul esta da, vă rog să  împărtăşiţi cum credeţi că v-ar ajuta o trotinetă electrică în viaţa de zi cu zi?  Eu unul ma gândesc la un city-break cu o trotinetă electrică 🙂

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+